Пошук

Крупич Михайло Гаврилович

Дата: 12.01.2023 13:00
Кількість переглядів: 129

Крупич Михайло Гаврилович народився 25 квітня 1971 року в селі Грабунь, колишнього Рокитнівського, нині Сарненського району Рівненської області.

Проживав із сім’єю у селищі міського типу Рокитне. У мирний час був приватним підприємцем.

Усі, хто знав Михайла Крупича, запам’ятали його як особистість із найкращими людськими якостями: мужнім, безстрашним, відповідальним, цілеспрямованим, трудолюбивим, порядним. 

Михайло Гаврилович мав звання старшого солдата, водія мінометного відділення мінометного взводу роти вогневої підтримки окремого спеціального батальйону OPFOR. Боронив кордони рідної країни на сході — в Донецькій області.

На захист України став з перших днів повномасштабного вторгнення. Служив у місцевому формуванні тероборони. Проходив навчання на Рівненському полігоні. З перших днів прагнув на передову. І після навчань планував відправитися в найгарячішу точку країни. Проте на той час була загроза наступу з боку Білорусі, тому довелось захищати рубежі держави на цьому напрямку і навіть займати один із командирських постів. 

У листопаді 2022 року Михайло Гаврилович Крупич, як і прагнув з початку повномасштабної війни, відправився на передову. У званні старшого солдата, водія мінометного відділення мінометного взводу роти вогневої підтримки окремого спеціального батальйону OPFOR боронив кордони рідної країни на сході — в Донецькій області. Загинув 2 січня 2023 року при в’їзді в місто Бахмут.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора