Пошук

Шегера Олександр Валерійович

Дата: 08.02.2023 13:11
Кількість переглядів: 122

Шегера Олександр Валерійович народився 12 травня 1982 року, у селі Біловіж, колишнього Рокитнівського, а нині Сарненського району, Рівненської області.

Здобув фах лісника на Київщині, відслужив строкову службу в армії та повернувся додому. Певний час працював пожежником у місцевому лісництві, а за тим працював у інших містах.

Зі слів односельців, Олександр був дуже працьовитим, здобувши освіту лісника він працював в селі. Багато допомагав, завжди виручав при необхідності, можна було звернутися, він ніколи не відмовляв. Запам'ятався дуже веселим хлопцем, був у центрі уваги компанії. 

Веселий, добрий Олександр дуже любив музику та танці. Завжди поруч був телефон, з якого лунали пісні. А він — пританцьовував. Олександр, як напевно більшість із українців, ніколи не думав, що у життя увірветься війна, доведеться взяти до рук зброю та воювати за свою землю.

40-річний старший солдат Олександр Шегера загинув 23 січня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Водяне Донецької області... У Героя залишились двоє діток — 18-річна донька Христина та 15-річний син Іван — батьки, двоє братів…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора