Пошук

Авдошов Артур Ігорович

Дата: 28.02.2023 13:12
Кількість переглядів: 123

Авдошов Артур Ігорович, народився 29 березня 1987 року в населеному пункті Пави, Псковської області (рф).

Родина Артура складалася з мами Лариси, вітчима Олександра та двох братів Артема та Андрія. У 1988 році сім’я переїхала на постійне місце проживання у смт Рокитне, колишній Рокитнівський, нині Сарненський район, Рівненської області.

У 1993 році Артур пішов до першого класу ЗОШ №3. Закінчив 9 класів. Після школи пішов навчатися до Рокитнівського професійного ліцею, за спеціальністю «Муляр. Пічник. Штукатур». 

У період 2005-2006 років проходив строкову військову службу у Миколаєві. Отримав звання: старшина.

У 2008 році Артур одружився. Працював слюсарем 6-го розряду на Рокитнівському склозаводі.

У травні 2022 року добровольцем пішов до військомату, хотів захищати Україну. Спочатку навчання та військову службу проходив у Рівненській області (перш у Агатівці, потім у Рокитному, далі у Остках, пізніш у с. Будки), а з серпня місяця Артура перенаправили на Бахмутський напрямок (Донецька область). Був старшим солдатом, гранатометником протитанкового відділення 3-ї роти, 3-го взводу, 54-ї бригади в/ч А4574.

У жовтні 2022 року внаслідок виконання бойового завдання у населеному пункті Кліщіївка, Донецької області, отримав контузію. Пізніше, 25 грудня 2022 року під час бойових дій внаслідок ворожого обстрілу Артур отримав осколкове поранення лівої верхньої кінцівки.

Артур наче відчував біду, оскільки вночі з 24 на 25 грудня надіслав рідним повідомлення, з проханням помолитися за нього, бо вранці на його бригаду чекало важке бойове завдання. Об 11 год., він зателефонував сім’ї та сповістив, що потрапив під обстріл та знаходиться у госпіталі. Невдовзі його перевезли у лікарню м. Дніпро, де прооперували і відпустили додому проходити реабілітацію.

21 лютого 2023 року Артуру потрібно було прибути назад у військову частину, для отримання направлення на військово-лікарську комісію (ВЛК), тому 19 лютого 2023 року він вирішив повернутися назад на Бахмутський напрямок. 

Вранці, 23 лютого 2023 року, дружині Артура повідомили страшну звістку про його смерть у населеному пункті Кліщіївка, Донецької області. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора