Пошук

Григор’єв Ігор Іванович

Дата: 22.03.2023 13:13
Кількість переглядів: 99

Григор’єв Ігор Іванович народився 16 вересня 1979 року у селі Олександрівка колишнього Рокитнівського, нині Сарненського району Рівненської області.                                                                                                                                      Навчався у місцевій школі, закінчив 8 класів навчання. Тривалий час працював на деревообробному підприємстві. Колеги відгукуються про Ігоря, як про відповідального працівника, що завжди допомагав іншим.

Був одруженим, мав доньку, сина та двоє онуків. Були у Ігоря батьки та дві сестри, які з теплотою згадують про свого брата: «Ігор ніколи не відмовляв рідним та близьким ні в чому».

Він добровольцем зголосився захищати Україну. Мав звання - старший солдат. У листопаді  2022 року  був призваний на військову службу за контрактом. Служив у 14-й бригаді, 3-го батальйону, 7-ї роти. Був заступником командира бойової машини, навідником.

Він до останнього лишався вірний військовій присязі та своїй Батьківщині. Проте, на жаль, 12 березня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Гряниківка Харківської області загинув.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора