Пошук

Гордійчук Леонід Андрійович

Дата: 30.05.2023 13:16
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

Гордійчук Леонід Андрійович народився 15 вересня 1983 року в селі Буда колишнього Рокитнівського, тепер Сарненського району Рівненської області.

Навчався у Будівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів. Вчителі та директор теперішньої Будівської гімназії розповідають про Леоніда Гордійчука як про вихованого і слухняного учня, який виявляв повагу до них навіть через десятки років після того, як став випускником. А ще кажуть, що він був надзвичайно добрим і порядним і що ніколи нікому не заподіяв зла. 

Після закінчення школи вступив до Рокитнівського професійного ліцею за спеціальністю «Сантехнік, електро та газозварювальник». У мирний час працював переважно на заробітках у столиці України.

Леонід був призваний за мобілізацією 22 лютого 2023 року. Проходив навчання на Житомирщині, під час яких, зокрема, здобув кваліфікацію водія-машиніста БТРа. Мав надію, що керуватиме цим потужним військовим засобом на полі бою. Але не судилося… Захищав кордони рідної країни в найгарячіших точках Донецької та Луганської областей.

Леонід помер 15 травня 2023 року в Луганській області від поранень, несумісних з життям. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора