Пошук

Куницький Михайло Михайлович

Дата: 28.06.2023 13:17
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Куницький Михайло Михайлович, народився 25 травня 1979 року, в селі Орв'яниця, Дубровицького району, Рівненської області. 

Навчався в Орв'яницькій ЗОШ І-ІІІ ст., з 1985 по 1994 роки. За роки навчання проявив себе хорошим учнем, відкритим до друзів та вчителів. Великий інтерес проявляв до трудового навчання, фізкультури, а найбільш любив уроки історії. Захоплювався героїчним минулим українського козацтва.

9 червня 1997 року вступив до лав Збройних Сил України у Львові. Молодий сержант та старший рятівник протипожежного захисту і рятувальних робіт. 22 червня 1998 року був звільнений в запас.

Після служби в армії створив сім`ю, та переїхав жити до дружини Наталії в с. Томашгород, колишнього Рокитнівського, нині Сарненського району Рівненської області. Виховували сина Станіслава, та доньку Христину.

Після повномасштабного вторгнення Михайло не залишився осторонь та 05 вересня 2022 року пішов на захист своєї Батьківщини добровольцем. Потрапив на службу до військової частини А 2167, мав звання стрілець-зенітник. Виконуючи свій воєнний обов`язок, зенітно-ракетного взводу, 2 механізованого-батальйону, був нагороджений орденом «Золотий Хрест» (Наказ Головнокомандувача Збройних сил України від 12.04.2023р. N 762).

На жаль, 10 червня 2023 року, після тяжкого поранення, внаслідок здійснення противником  мінометного обстрілу позицій підрозділу, поблизу населеного пункту Водяне, Волновського району Донецької області, Михайло помер, під час надання медичної допомоги в стабілізаційному пункті с. Катеринівка, Покровського району Донецької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора