Пошук

Про проведення громадського обговорення щодо доцільності розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вулиці Тараса Шевченка

Дата: 05.02.2024 12:57
Кількість переглядів: 705

Фото без опису

Громадське обговорення щодо доцільності розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вулиці Тараса Шевченка (далі – громадське обговорення) провести у термін з 05 лютого 2024 року по 05 березня 2024 року (включно) на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради за посиланням https://consult.e-dem.ua/polls/2624 та у паперовій формі, що додається (Форма).

Участь у громадському обговоренні можуть брати тільки жителі Рокитнівської селищної територіальної громади, яким на момент обговорення виповнилось 18 років.

Жителі селища Рокитне можуть взяти участь в обговоренні у паперовій формі в Центрі надання адміністративних послуг Рокитнівської селищної ради за адресою: смт Рокитне, вулиця Незалежності, 13 (за наявністю паспорта та підтвердження місця реєстрації). Жителі інших населених пунктів Рокитнівської селищної територіальної громади можуть взяти участь в обговоренні у паперовій формі в приміщеннях старостату, на  території якого вони зареєстровані (за наявністю паспорта та підтвердження місця реєстрації).

Тимчасовій комісії щодо розгляду питання організації громадського обговорення щодо розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка у тижневий термін після закінчення громадського обговорення провести підрахунок та оголосити результати громадського обговорення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора