Пошук

Результати проведеного громадського обговорення щодо перейменування вулиці Жовтнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади

Дата: 13.02.2024 15:46
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

1. Найменування організатора громадського обговорення: Рокитнівська селищна рада.

2. Об’єкт права власності, який пропонується перейменувати: вулиця Жовтнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади.

3. Пропозиції щодо перейменування об’єкта права власності: підставою назви вулиці Жовтнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади визначити місяць жовтень.

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо перейменування об’єкта права власності: ТАРГОНСЬКИЙ Григорій Миколайович.

Рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 28 листопада 2023 року № 304 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Жовтнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади» визначено строк проведення громадського обговорення до 28 січня 2024 року.

На офіційному вебсайті було розміщено інформаційне повідомлення про проведення  громадського обговорення щодо перейменування вулиці Жовтнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади

Проведено громадське обговорення щодо перейменування вулиці Жовтнева на Жовтнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади у он-лайн форматі на офіційному веб-сайті Рокитнівської селищної ради у розділі «Відкрита громада – Громадські обговорення», визначивши підставою для назви вулиці місяць жовтень. У голосуванні взяло участь 5 громадян, з них: за – 4, проти - 1.

13.02.2024 0 15.00 годині за адресою: вулиця Незалежності, 13, селище Рокитне, Сарненський район, Рівненська область (зал засідань) відбулося засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків на території Рокитнівської селищної ради, створеної відповідно до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 28.05.2021 №149, яка підтримала пропозицію прийняти підставу найменування вулиці Жовтнева назву місяця жовтень в селі Рокитне.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора