Пошук

Результати проведеного громадського обговорення щодо перейменування вулиці Першотравнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади

Дата: 13.02.2024 15:47
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Найменування організатора громадського обговорення: Рокитнівська селищна рада.

2. Об’єкт права власності, який пропонується перейменувати: вулиця Першотравнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади.

3. Пропозиції щодо перейменування об’єкта права власності: вулицю Першотравнева на вулицю Травнева в селі Рокитне Рокитнівської територіальної громади.

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо перейменування об’єкта права власності: ТАРГОНСЬКИЙ Григорій Миколайович.

Відповідно до Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» необхідно перейменувати вулицю Першотравнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної ради.

Рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 28 листопада 2023 року № 303 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Першотравнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади» визначено строк проведення громадського обговорення до 28 січня 2024 року.

На офіційному вебсайті було розміщено інформаційне повідомлення про проведення  громадського обговорення щодо перейменування вулиці Першотравнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади

Протягом двох місяців приймалися пропозиції від жителів селищної ради та громадських організацій.  Жодних пропозицій не надходило.

Також проведено громадське обговорення щодо перейменування вулиці Першотравнева на Травнева в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади у он-лайн форматі на офіційному веб-сайті Рокитнівської селищної ради у розділі «Відкрита громада – Громадські обговорення» , на якому проголосувало 4 громадяни, з них: за – 3, проти - 1.

13.02.2024 0 15.00 годині за адресою: вулиця Незалежності, 13, селище Рокитне, Сарненський район, Рівненська область (зал засідань) відбулося засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків на території Рокитнівської селищної ради, створеної відповідно до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 28.05.2021 №149, яка підтримала пропозицію перейменування вулиці Першотравнева на Травнева в селі Рокитне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора