Пошук

Яцутик Володимир Вікторович

Дата: 22.02.2024 09:42
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

 

Яцутик Володимир Вікторович, позивний «Вовчок», народився 25 лютого 1982 року в селищі Томашгород колишнього Рокитнівського, нині Сарненського району Рівненської області.

Навчався у Томашгородській загальноосвітній школі І – ІІІ ступеня №1, яку закінчив 1999 році. Після закінчення школи вступив до Мирогощанського аграрного коледжу. Здобував освіту за спеціальністю «Організатор технологічного ведення фермерського господарства». Закінчив коледж у 2002 році, і здобув кваліфікацію «Майстер сільськогосподарського виробництва».

Тривалий час працював на Томашгородському каменедробильному заводі, на посаді «Слюсар з ремонту устаткування». Володимир був неодружений. 

Мама Володимира згадує про сина, що він був мужнім, сильним, вірним і водночас щирим, турботливим, добрим. Володимир був чудовим сином, який в будь-який момент давав пораду і приходив на допомогу. 

16 травня 2023 року був мобілізований до Збройних Сил України під час повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Під час проходження військової служби Володимир був солдатом-стрільцем кулеметного взводу 1-го стрілецького батальйону у Донецькій області. Мав посвідчення учасника бойових дій (УБД). Був солдатом резерву.

Військовослужбовець проходив лікування в одному з медзакладів Львова. На жаль 2 лютого 2024 року помер внаслідок геморагічного панкреонекрозу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора