Пошук

Навчальний процес, реалізація проєктів та можливості фінансування - відбулась нарада із керівниками закладів освіти Рокитнівської громади

Дата: 08.04.2024 15:42
Кількість переглядів: 151

Як завжди, ключове питання - фінансування шкіл, садочків та позашкільних закладів для можливості проведення поточних ремонтів. Попри те, що ситуація з коштами завжди складна, ще раз переконуємось - завдяки фінансовій автономії у закладах освіти нашої громади за останні роки вдалося зробити багато хороших речей.

Одне з найважливіших питань, обговорених на нараді - вшанування загиблих захисників у стінах їх рідних закладів освіти. Вже у багатьох школах громади воїнам встановили меморіальні дошки - це хороша й правильна практика, яку варто продовжувати.

Крім того, селищний голова подякував керівникам закладів загальної середньої освіти за відмінну організацію спортивних змагань та участі в них дітей у рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Говорили й про реалізацію минулорічних проєктів-переможців громадського бюджету, які подавали заклади освіти, та про запровадження шкільного бюджету.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора