Пошук

Ничипорчук Ігор Іванович

Дата: 09.04.2024 14:58
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

 

Ничипорчук Ігор Іванович, позивний «Професор», народився 10 серпня 1989 року в селі Рокитне колишнього Рокитнівського, нині Сарненського району Рівненської області.

З 1996 по 2006 роки отримував середню загальну освіту в Рокитнівському НВК школа І-ІІІ ст.-ліцей. Займався у Рокитнівському центрі дитячої та юнацької творчості на гуртку технічної творчості по виготовленню повітряного змія - дельтаплану. 

Здобувши середню освіту, Ігор пішов вчитися до Рокитнівського професійного ліцею, який закінчив за спеціальністю: «Муляр. Пічник. Штукатур». Після закінчення ліцею пішов служити до лав ЗСУ. Був неодружений. 

За словами діда Юрія: «Ігор був спокійним, чесним, урівноваженим. Він присвятив захисту України 10 років свого життя, захищаючи територіальну цілісність нашої держави із 2014 року». 

Під час повномасштабного вторгнення солдат Ігор Ничипорчук був сапером у складі інженерно-саперного взводу гірсько-штурмового батальйону. Проходив військову підготовку в Іспанії. Нагороджувався почесними грамотами та нагородами за участь у бойових діях.

Загинув воїн 27 березня 2024 року внаслідок ураження FPV-дрону під час виконання бойового завдання у Запорізькій області. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора