Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення щодо розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції)

Дата: 01.05.2024 08:34
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

1. Найменування організатора громадського обговорення: Рокитнівська селищна рада.

 

2. Питання винесене на громадське обговорення: розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції).

 

3. Можливі варіанти вирішення питання: надання або не надання дозволу на розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції). 

 

4. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення: населення та гості селища Рокитне. 

 

5. Можливі наслідки запровадження рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: встановлення малих архітектурних форм у вигляді державної символіки - тризуба в селищі Рокитне на вул. Шевченка. 

 

6. Строк,  місце, час проведення громадського обговорення:

На офіційному вебсайті селищної ради у розділі «Відкрита громада – Громадські обговорення» (https://consult.e-dem.ua/polls/3210) проводиться онлайн обговорення розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції).

 

7. Строк для подання пропозицій (зауважень) : Протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення цього повідомлення.

 

8. Місцезнаходження організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: 

вулиця Незалежності, 13, селище Рокитне, Сарненський район, Рівненська область.

 

9. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: ЛІНКЕВИЧ Інна – головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури селищної ради.

 

10. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення:

Протягом 14 днів після закінчення громадського обговорення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора