Пошук

У Томашгороді відбулося громадське обговорення щодо припинення гімназії

Дата: 20.05.2024 17:02
Кількість переглядів: 185

Селищний голова та представники ради зустрілися із жителями масиву Крута Слобода, щоб обговорити найважливіше на сьогоднішній день питання для жителів - припинення Томашгородської гімназії шляхом ліквідації.

Оптимізація закладів освіти - це невідворотній процес, який відбувається у всіх населених пунктах України, де кількість учнів у школах критично мала. При цьому вартість навчання одного учня - значно вища. І питання не лише у коштах, але й якості освіти, яку отримують учні.

Та ж сама ситуація у Томашгородській гімназії. І тут постає питання: чи не краще перевести дітей до більших шкіл, де забезпечуються кращі умови навчання - і це факт. Про це сьогодні говорили із працівниками гімназії, батьками та жителями Томашгорода. Як показує практика інших громад: якщо провести оптимізацію шкільної мережі і зосередити усі ресурси в одному закладі, замість кількох, тоді учні здобувають значно якіснішу освіту і легше проявляють себе у вищих навчальних закладах.

На сьогоднішній зустрічі із цього приводу заслухали усі думки громадськості. Наступний крок - питання буде винесено на розгляд сесії.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора