Пошук

РЕЗУЛЬТАТИ проведення громадського обговорення щодо розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції)

Дата: 21.05.2024 10:30
Кількість переглядів: 138

РЕЗУЛЬТАТИ

проведення  громадського обговорення та

засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків на території Рокитнівської селищної ради щодо розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції)

 

1. Найменування організатора громадського обговорення: Рокитнівська селищна рада.

 

2. Питання винесене на громадське обговорення: розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції).

 

3. Можливі варіанти вирішення питання: надання або не надання дозволу на розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції). 

 

4. Строк,  місце, час проведення громадського обговорення:

На офіційному вебсайті селищної ради у розділі «Відкрита громада – Громадські обговорення» проводиться онлайн обговорення розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції).

 

5. Підстава проведення громадського обговорення:

Рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 30.04.2024 №99 «Про проведення громадського обговорення щодо розміщення малих архітектурних форм в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції).

 

До Рокитнівської селищної ради надійшло дві пропозиції щодо розміщення малих архітектурних форм - державної символіки у вигляді Тризуба в селищі Рокитне на вул. Шевченка (на площі біля автостанції). 

 

Проєкт 1

Проєкт у пам'ять за загиблими воїнами та на честь захисників та захисниць, які борються за свободу та незалежність України. 

Реалізація проєкту: за кошт «ГОВО» Побратими - Рівне, ГО «Рокитнівська Варта», окремих мешканців Рокитнівської громади ( за підтримки військовослужбовців ЗСУ). 

Утримання: передача на баланс Рокитнівській селищній раді 

Опис проєкту: Встановлення Тризуба висотою   4,3м на платформі з підсвіткою, флагштоків, лавки, стели,  озеленення території. Існуючі зелені насадження (каштани) підлягають видаленню, передбачається зелені насадження за Тризубом.  Земельна ділянка залишається у комунальній власності без права передачі у оренду чи користування       

Проєкт 2

Реалізація проєкту: за кошт фізичної особи Мидловця І.В. 

Утримання: за кошт фізичної особи Мидловця І.В. 

Опис проєкту: Встановлення Тризуба висотою   2,8м,  флагштоків, лавок, озеленення території   Існуючі зелені насадження (каштани) залишаються. Земельна ділянка залишається у комунальній власності без права передачі у оренду чи користування      

Початок опитування: 01 травня 2024, 08:30

Закінчення опитування: 16 травня 2024, 08:30

 

Результати опитування

 

 

Варіант відповіді

Середнє значення

Підтримую Проєкт 1

188

Підтримую Проєкт 2

41

Не підтримую жоден

4

 

За результатами громадського обговорення та засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків на території Рокитнівської селищної ради, яке відбулось 20.05.2024 о 11.00 годині у залі засідань селищної ради, Проєкт 1 визнано переможцем та рекомендовано для реалізації шляхом отримання відповідних дозволів згідно з чинним законодавством.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора