Пошук

Залучення громадського сектору до процесів прийняття владних рішень

Дата: 24.05.2024 10:07
Кількість переглядів: 181

ВГОІ «Правозахисна спілка інвалідів» презентувала результати комплексного дослідження щодо участі громадськості, зокрема людей з інвалідністю та ВПО, у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах HOVERLA / проєкт USAID в Україні

Крім презентації результатів проєкту та надання рекомендацій, говорили про те, як налагодити діалог між владою та громадою, про виклики залучення громадського сектору до процесів прийняття рішень та успішні практики співпраці.

Рокитнівський селищний голова презентував досвід залучення громадян до процесів прийняття рішень у нашій громаді, де впроваджені та працюють усі електронні інструменти залучення громадськості, з допомогою яких впливати на процеси прийняття рішень може кожен. Користуватися такими інструментами можуть і люди з інвалідністю.

Звичайно, є і певні виклики при залученні осіб з інвалідністю та ВПО до процесів прийняття рішень на місцевому рівні. Щодня працюємо над вирішенням питання якісного залучення цих категорій жителів до активної участі у житті нашої громади.

Дякуємо Правозахисна спілка інвалідів ВГОІ за рекомендації для подальшої роботи у цьому важливому напрямку і продовжуємо плідну співпрацю!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора