Пошук

Ніяких «місячних ландшафтів», лише відповідальна робота та обовʼязкова рекультивація земель - «Сонячне ремесло» презентували свою роботу

Дата: 22.06.2024 09:57
Кількість переглядів: 100

Компанія «Сонячне ремесло» займається легальним видобутком бурштину вже багато років. У 2022 році державою видано ліцензію на промисловий видобуток бурштину на Томашгородському родовищі, яке розташоване на території Рокитнівської та Клесівської громад.

Із того часу - жодних поганих відгуків та відповідальна робота. Ще один приємний бонус для нашої громади - до бюджету почали надходити кошти від сплати компанією податків.

«Сонячне ремесло» успішно зарекомендували себе у Володимирці. Тепер розпочали новий масштабний етап своєї роботи на території нашої громади. Сьогодні роботу компанії детально презентували для голови та заступника Рівненської ОВА, в.о. голови Сарненської райдержадміністрації, очільників Рокитнівської та Клесівської громад.

Усі присутні точно ще раз впевнилися у порядності та відповідності компанії. Плани вони мають амбітні і далекоглядні. Тому, бажаємо успішної їх реалізації і сподіваємось на плідну співпрацю у рамках роботи на території Рокитнівської громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора