Пошук

Оголошення про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів

Дата: 01.07.2024 16:33
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі

Рокитнівської селищної територіальної громади

 

Найменування організатора: Виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

Найменування об’єкта конкурсу: надання права підприємству (організації) здійснювати функції робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади

 

Умови конкурсу:

1. У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації) (далі також – претенденти), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України „Про автомобільний транспорт” та відповідають наступним кваліфікаційним вимогам:

- наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту;

- досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень.

2. До участі в конкурсі не допускаються підприємства (організації), які:

- надають послуги з перевезень;

- провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень;

- представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

3. Для участі в конкурсі претендент подає організатору такі документи:

3.1. заяву про участь у конкурсі, яку можна завантажити за посиланням: «https://rada.info/upload/users_files/04387421/docs/8fb52d038ccba79917aca698fb0a52d3.docx»;

3.2. копію договору оренди чи свідоцтва про право власності на приміщення;

3.3. довідку, про наявність матеріально-технічного та програмного забезпечення в довільній формі за підписом керівника;

3.4. документи, що підтверджують досвід роботи підприємства та фахівців у сфері організації пасажирських автоперевезень не менше трьох років.

Всі перераховані копії документів завіряються печаткою підприємства (організації), за наявності та підписуються відповідальною особою.

4. Претендент подає документи у закритому конверті (пакеті), на якому зазначається його назва, адреса й найменування об’єкта конкурсу, з поміткою “Заява на участь у конкурсі на визначення робочого органу-підприємства (організації)  для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Рокитнівської селищної територіальної громади.

5. За роз’ясненнями щодо оформлення документів для участі в конкурсі претендент має право звернутися до Організатора, який зобов’язаний надати їх в усній чи письмовій формі (за вибором претендента) протягом трьох робочих днів.

6. Подані на конкурс документи реєструються Організатором у журналі обліку. Документи, подані несвоєчасно, не реєструються і повертаються претенденту.

          

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі: до 30 липня 2024 року включно.

 

Найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою подаються документи для участі в конкурсі: Рокитнівська селищна рада; режим роботи з понеділка по четвер з 8:00 год. до 17:15 год. та в п’ятницю з 8:00 год. до 16:00 год. (обідня перерва з 13:00 год. до 14:00 год.); адреса: вул. Незалежності, 15, селище Рокитне Сарненського району Рівненської області, 34200.

 

Місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету: Рокитнівська селищна рада, вул. Незалежності, 15 (2-й поверх, зал засідань), селище Рокитне Сарненського району Рівненської області, 14 серпня 2024 року о 11 год.

 

Телефон для довідок (електронна адреса або адреса веб-сайту) з питань проведення конкурсу: телефон 03635-2-20-90, електронна адреса rokitno_sr@ukr.net, веб-сайт «https://rok-gr.gov.ua».


 

(Затверджено рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради 27 червня 2024 року № 181)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора