Пошук

ДУ «Рівненський ОЦКПХ МОЗ» пропонує укласти договори на проведення дезінфекційних робіт у зв'язку зі значним збільшенням популяції гризунів

Дата: 23.07.2024 14:03
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

У зв'язку зі значним збільшенням популяції гризунів та все частішим проникненням в житлові, громадські та складські приміщення, зростає і захворюваність на таке особливо небезпечне захворювання як лептоспіроз. Так, в Закарпатській області склалась неблагополучна ситуація по лептоспірозу.
Відбувся спалах - більше 150 хворих, 15 людей померло. В нашій області також зареєстровано ріст за 2023 рік - 9 випадків, в тому числі один летальний.


Відповідно до статті 23 розділу 1 Закону України «Про систему громадського здоровʼя» профілакгичні дезінфекційні заходи проводяться не рідше двох разів на рік - навесні та восени.
 

Профілактичні дезінфекційні заходи господарювання підставі відповідних проводяться субʼєктами господарювання на підставі договорів з підприємствами,
установами, організаціями незалежно від форми власності або з фізичними
особами.


Зважаючи на вищезазначене, ДУ «Рівненський ОЦКПХ МОЗ» пропонує укласти договори на проведення дератизаційних, дезінсекційних та дезінфекційних робіт. Контактний телефон Рокитнівського відділення Сарненського районного відділу ДУ «Рівненський ОЦКПХ МОЗ»: 067 548 1682.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора